Prometne nezgode

Tri osobe ozlijeđene u dvije nesreće kod Dervente

prometna
ilustracija
25.04.2016.
u 11:08

U dvije prometne nezgode na dijelu magistralnog puta Derventa-Doboj, u mjestu Tunjesala, teško je ozlijeđena jedna, a lakše dvije osobe.

Prometne nezgode su se dogodile jučer, u razmaku od tri i pol sata, priopćeno je danas iz CJS Doboj. Oko 11.10 sati je putničko vozilo marke "reno-megan“ sletjelo s kolovoza u kanal.

U ovoj prometnojh nezgodi teške tjelesne ozljede zadobio je vozač I.S. iz Dervente, dok je žena koja je bila na mjestu suvozača N.S. iz Dervente, zadobila lakše tjelesne ozljede. 

Ozlijeđeni su zbrinuti u dobojskoj bolnici.

Druga prometna nezgoda se dogodila oko 14.30 sati kada je putničko vozilo marke "pasat“, kojim je upravljao S.P. iz Dervente, lijevom bočnom stranom udarilo u teretno vozila marke "man“ s prikolicom, koje se kretalo iz suprotnog pravca.

U ovoj prometnoj nezgodi lakše tjelesne ozljede zadobila je J.V. iz Dervente, koja se prevozila na zadnjem sjedištu putničkog vozila, dok su vozač i suvozač u istom vozilu neozlijeđeni.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?