Pokušali su ga reanimirati

Tragedija u Biogradu: Utopio se maloljetnik, bio na izletu s razredom

Frane Šarić
17.06.2022.
u 19:27

Pokušali su ga reanimirati i u jednom trenutku kako sam čuo su pomislili da su uspjeli, no nažalost dječak je preminuo - rekao nam je jedan od stanovnika Biograda

Na plaži Soline u Biogradu na Moru danas oko 13:40 sati dogodila se tragedija u kojoj je smrtno stradao maloljetnik iz unutrašnjosti Hrvatske.

Policija je u izvješću o tragediji i utapljanju dječaka izvijestila uz navod da će se istražiti sve okolnosti ovog događaja, a na biogradskoj plaži smo doznali da je tijelo dječaka uočeno u ranim poslijepodnevnim satima kako pluta u moru i da mu, unatoč pokušaju pomoći od strane osoba koje su ga uočile, nažalost nije bilo pomoći. 

- Čuli smo da je stradali dječak iz Ogulina i da je bio na jednodnevnom izletu sa svojim razredom. U jednom trenutku su ga vidjeli kako pluta i brzo su ga izvukli i pokušali mu pomoći, a hitna je došla nakon pola sata. Navodno je hitna imala prometnu nesreću prilikom dolaska. Pokušali su ga reanimirati i u jednom trenutku kako sam čuo su pomislili da su uspjeli, no nažalost dječak je preminuo - rekao nam je jedan od stanovnika Biograda s kojim smo razgovarali na mjestu tragedije.

Doznajemo da će biti izvršena obdukcija, a iz policije su nam rekli kako su o tragediji izvijestili obitelj maloljetnika.

- Jako smo se šokirali i cijela tragedija je sve ovdje pogodila. Ne možemo doći sebi kako je uopće došlo do toga - rekao nam je jedan od očevidaca nesreće koji je dodao kako je čuo da su nesretnom dječaku bezuspješno pokušali pomoći i njegove kolege iz škole.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije