Goran Vlaović

Tko je ubijeni Crnogorac u Hrvatskoj? Na optuženičkoj klupi bio još 2010.,a dijelom je škaljarskog klana

Dino Stanin/Pixsell
25.08.2022.
u 21:40

Mediji su još 2010. prvi put izvještali o Vlaoviću kada je kao 25-godišnjak bio optužen za sudjelovanje u ubojstvu Beograđanina Marka Vesnića zvanog Buca

Goran Vlaoić (38), Crnogorac koji je sinoć upucan kada je izlazio sa svojom djevojkom Draganom Banić iz noćnog kluba u Zrću, od prije je poznat policiji.

Kako navodi Blic.rs, Hitna pomoć pokušala je reanimirati Vlaovića i zaustaviti obilno krvarenje iz glave, no preminuo je na putu do bolnice. 

Inače, mediji su još 2010. prvi put izvještali o Vlaoviću kada je kao 25-godišnjak bio optužen za sudjelovanje u ubojstvu Beograđanina Marka Vesnića zvanog Buca (29), koji je inače bio tadašnji vođa 'delija'. Osim njega, optuženi bu bili i Vlada i Dušan Roganović te Dražen Čađenović, a ta trojka bila je optužena i za pokušaj ubojstva Vesnićevog kuma Ivana Markovića Ćilija koji je bio ranjen u napadu. Tada kao optuženik, Vlaovića se sumnjalo da je pomogao počinitelju da pobjegne nakon zločina. 

Do samog ubojstva došlo je 24. srpnja 2009. godine u Igalu, kada je Vesniću trojka prišla dok je sjedio na klupi, a nakon fizičkog sukoba ga je Roganović pogodio s dva hica pištoljem. Mediji su tada navodili kako je do obračuna ispred noćnog kluba Baron došlo zbog nerazrješenih računa između Vesnića i njegovih prijatelja s braćom Roganović. 

Nakon sinoćnjeg ubojstva na Pagu objavljena je i snimka na kojoj su posjetitelji i zaposleni na Zrću pokušali pomoći ozlijeđenom Vlaoviću. Srbin koji se sumnjiči za ubojstvo ubrzo je uhićen, a sumnja se i da je ubojstvo Crnogorca Vlaovića, inače pripadnika škaljarskog klana, bilo naručeno te da se radi o profesionalcu. 

Crnogorska policija također je potvrdila da je uhićeni muškarac srpske nacionalnosti, a naveli su i kako se nalazi u prostorijama policije, bez navođenja identiteta.  

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?