Središnja Bosna

Tijekom noći opljačkao tri kuće, ukrao zlato, srebro i novac

lopov
ilustracija
26.08.2022.
u 19:42

Poduzimajući intenzivne planske aktivnosti u borbi protiv kaznenih djela iz oblasti imovinskih prekršaja, policijski službenici Sektora kriminalističke policije, Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave Travnik i Policijske stanice Vitez u suradnji s nadležnim Županijskim tužiteljstvom uspješno su rasvijetlili tri kaznena djela teške krađe, priopćeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova Srednjobosanske županije.

- Naime, tijekom noći 21./22. 8.2022. godine u Policijskoj postaji Vitez prijavljeno je da su od strane NN izvršitelja ili više njih izvršena tri kaznena djela teške krađe, od kojih su dva djela izvršena u mjestu Nadioci, dok je jedno djelo izvršeno u ulici Kralja Tvrtka, općina Vitez. Navedena kaznena djela izvršena su provalama u obiteljske kuće u vlasništvu P. B., M. J. i V. J., u kojima je izvršena premetačina stvari pri čemu je ukraden zlatni i srebreni nakit znatne materijalne vrijednosti, novac u vrijednosti oko 5700 konvertibilnih maraka, kao i određeni kućanski predmeti - navodi se u priopćenju policije Srednjobosanske županije.

Navedenim aktivnostima, uključujući i operativni rad na terenu, službenici policije došli su do saznanja da je osumnjičeni za izvršenje predmetnih kaznenih djela A. S. (35) iz Travnika koji je lišen slobode i predan nadležnom Županijskom tužiteljstvu na daljnje postupanje.

Važno je napomenuti da je određeni dio ukradenih predmeta pronađen u putničkom motornom vozilu koje je koristio osumnjičeni te da su vraćeni vlasnicima.

Kako Avaz neslužbeno saznaje, Tužiteljstvo Srednjobosanske županije nadležnom je sudu uputilo prijedlog za određivanje jednomjesečnog pritvora uhićenom A. S. iz Travnika. •

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije