VELIKI POŽAR KOD GORICE

Susjedi u šoku zbog požara u tvornici parketa: Detonacija nas je prestrašila, moglo je biti svega

01.04.2023.
u 15:24

- Oko trećina do četvrtina pogona nam je izgorjela, dva pogona, par tisuća kvadrata, ali materijalni dio je i manje bitan u svemu. Najgori dio je da je jedan kolega nastradao - ustvrdio je Filip Galeković, jedan od vlasnika tvornice u kojoj je buknuo požar

Požar koji je u noći buknuo u tvornici parketa Galeković vatrogasci su uspješno stavili pod kontrolu, a ozlijeđenom zaposleniku tvornice pomoć se pruža u Klinici za traumatologiju. Policijski službenici provode očevid na mjestu događaja. Za sada se zna jedino da je u noći na subotu požar krenuo od stroja za proizvodnju peleta.

- Policija pokušava utvrditi sami razlog požara. Izbio je u predjelu proizvodnje peleta, što znači da su se postigle visoke temperature i jako brzo se proširio. Proširio se i na proizvodnju furnira i skladište suhih elemenata. Sve što radimo i proizvodimo je jako zapaljivo - rekao je za 24sata Filip Galeković, jedan od vlasnika tvrtke.

- Oko trećina do četvrtina pogona nam je izgorjela, dva pogona, par tisuća kvadrata, ali materijalni dio je i manje bitan u svemu. Najgori dio je da je jedan kolega nastradao - ustvrdio je, dodajući kako će 51-godišnjaka koji je zadobio intenzivne opekline na 40 posto tijela uskoro posjetiti u bolnici. - On je bio u tom dijelu gdje je započeo požar, svi su krenuli onda gasiti, koliko sam shvatio, njemu se majica zapalila - otkrio je Filip.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije