TRAGEDIJA U DUBRAVI

Sumnja se da je supruga muža ubila dok je spavao, i to još prije nekoliko dana

tragedija u dubravi
Tomislav Miletic/PIXSELL
05.03.2023.
u 19:34

Oboje žive u zgradi sigurno dvadesetak godina, možda i duže, i nikada ranije u tom stanu nije bilo problema, barem koliko mi znamo, kažu susjedi za Večernji list.

Mrtav muškarac (55) pronađen je u nedjelju oko 13,45 sati u stanu u zagrebačkom naselju Studentski grad, a izvan stana je pronađena 59-godišnja supruga s ozljedama koje si je najvjerojatnije sama nanijela, prva je informacija zagrebačke policije. Pronađeni su u Ulici Milovana Gavazzija, a ozlijeđena žena je prevezena u Kliničku bolnicu Dubrava.

Prema riječima susjeda, žena se ozlijedila tako da je skočila s prvog kata nakon što je čula da joj policija kuca na vrata.

Nakon pada pala je u nesvijest jer je lupila glavom o pod, ali trenutno nije u životnoj opasnosti. Iako to iz policije još ne žele potvrditi, jer utvrđuju sve okolnosti događaja pa ne žele žurbati sa zaključcima, vrlo je vjerojatno kako je supruga počinila ubojstvo prije nekoliko dana.

Nitko od susjeda nije čuo pucnjeve ili buku iz stana, pa je jedna od pretpostavki kako ga je ubila nožem dok je spavao.

- Nismo vidjeli niti jednog niti drugog supružnika od početka tjedna. Ja sam pokušao doći do njezinog supruga u petak, ali ona mi je rekla da je otišao u šetnju i da je zaboravio mobitel, ali da će mu reći da sam zvao pa da će me povratno kontaktirati. Nikad nisam dobio poziv natrag, što mi je bilo čudno jer njezin suprug nije bio jedan od onih koji se ne bi javili bez razloga.

Oboje žive u zgradi sigurno dvadesetak godina, možda i duže, i nikada ranije u tom stanu nije bilo problema, barem koliko mi znamo. Što se događalo unutar njihova 4 zida, o tome ćemo očito tek saznati narednih dana – kazao nam je stanar koji živi u zgradi u kojoj se ubojstvo dogodilo.  

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?