Optužnica

Sučev sin iz osvete naredio ubojstvo zaštitara koji mu nije dozvolio da pijan uđe u klub

18.12.2015.
u 07:00

Daka Pikula, Miljan Ratković i Radovan Andrić iz Trebinja, optuženi zbog podmuklog ubojstva kik-bokača Marka Đerića (24)

Daka Pikula (29), Miljan Ratković (29) i Radovan Andrić (19) iz Trebinja, optuženi su zbog podmuklog ubojstva kik-boksača i zaštitara Marka Đerića (24), koji je bezobzirnom osvetom iz zasjede ubijen 24. svibnja ispred zgrade u naselju Police. Od sedam ispaljenih hitaca iz automatske puške, jedan ga je kobno pogodio u srce.

Nesretni Đerić se ispred kluba "Merlot", nekoliko dana prije likvidacije, sukobio s Pikulom, sinom suca Okružnog suda Milosava Pikule, a koji je radio kao šef kabineta gradonačelnika Slavka Vučurevića, i njegovom suprugom zato što im nije dozvolio da pijani uđu.

Došlo je i do razmjene udaraca, a Pikula je nakon toga pričao da će se osvetiti. U optužnici se navodi da je na nagovor Pikule ubojstvo izvršio Ratković, koji je u to vrijeme radio kao medicinski brat na psihijatriji u Trebinju. Da bi sebi osigurao alibi, te noći je uspavao pacijente. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije