Završne riječi

Sučev sin danima tražio tko će iz osvete ubiti zaštitara koji mu nije dao ući u klub

21.12.2016.
u 08:00

Trebinjski kick-boksač Marko Đerić (24) ubijen je na organiziran način iz bezobzirne osvete, naglasio je tužitelj Miodrag Bajić iznoseći završne riječi na suđenju optuženom naručitelju Daki Pikuli (30), inače sinu okružnog suca i bivšeg glasnogovornika načelnika Trebinja, te izvršitelju - medicinskom bratu Miljanu Ratkoviću (30) i pomagaču Radovanu Andriću (20), piše Večernji list BiH. Tužitelj tvrdi da je Pikula osmislio cijeli plan, a povod za zločin bili su sukobi koje je Đerić imao s Pikulom i njegovom suprugom, koju je udario ispred lokala gdje je kick-boksač bio izbacivač, kao i s Ratkovićem, s kojim se također sukobio.

- I jedan i drugi su mu prijetili da će ga ubiti, a konkretno Pikuline prijetnje Đerić je prepričao i svom ocu. Picula je prvo pitao Stefana Kneževića, brata njegove supruge Dejane, što je ovaj odbio, a nakon toga i Ratkovića, koji je pristao- zaključio je tužitelj Bajić.

Prema optužnici, nakon što je lijekovima uspavao pacijente, Ratković je, stvarajući si tako ‘savršen’ alibi, usred noći lanjskog svibnja izišao iz bolnice i sleđe jednim hicem iz automatske puške u srce pogodio Đerića ispred njegove zgrade dok se vraćao s posla. Andriću se spočitava da je potom sakrio pušku. Obrana sve to uporno poriče. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?