Uhićen manijak

STRAVIČNA OTMICA U BIH: Pretukao je, skinuo golu, prisilio na drogiranje...

zlostavljanje
17.12.2020.
u 14:04

Sarajevski inspektori jučer su rasvijetlili šokantan slučaj otmice žene koja je oteta i brutalno maltretirana u podnožju planine Igman.

Naime, kako je za 'Avaz' otkrio izvor blizak istrazi radi se o Ghanomehu Gazvanu koji je oteo I.K. s kojom je bio u ljubavnoj vezi te ju je iz ljubomore skinuo golu, teško pretukao i čak ju je tjerao da šmrče speed.

Prvo su se sastali na Marin Dvoru, odakle su otišli u Gazvanov stan gdje su se zadržali dva sata, a kasnije su u Velikoj Aleji popili kavu.

Kasnije su krenuli kod prijatelja na području Hrasnice. Kada su došli do kuće njegovog prijatelja, zatekli su ga ispred kako cijepa drva, a njih dvoje su ušli unutra.

Gazvan je u jednom trenutku uzeo mobitel od žrtve gdje je pronašao poziv od jedne njene prijateljice s kojom joj je zabranio da se druži. Kada je to vidio podivljao je i počeo ju je tući.

Rekao joj je: „Sad ćeš vidjeti“!

Udarao ju je po rebrima i divljački joj čupao kosu. Potom ju je šamarao i uvukao u Opel, a njegov prijatelj koji je bio ispred kuće nije vidio kuda su otišli. Vozio ju je ratnom cestom prema Igmanu.

Kada su prema navodima Avaza došli na lokalitet Hrasnički stan istjerao ju je iz vozila i ponovno ju je počeo udarati šakama.

Naredio joj je da se skine gola, a što je ona iz straha i učinila. Rekao joj je da ruke stavi na haubu od vozila nakon čega ju je ponovno tukao po rebrima.

Kako navodi izvor Avaza, pošto je bilo jako hladno on je ušao u automobil, a žrtvu je ostavio vani da se smrzava!
 
Izvadio je svoj mobitel te ju je ponižavao fotografirajući je i snimao je dok je bila gola.

Izašao je vani i polijevao ju je sokom. Ona ga je molila da prestane, ali je on nije slušao. Također, iz džepa je izadio paketić sa speedom koji je posuo po haubi koji je šmrkao i tjerao je žrtvu da isto učini.

Kada je ona odbila ponovo ju je pretukao, a ona je iz straha konzumirarala drogu. Tako golu ju je držao na hladnoći i iživljavao se nad njom. Kada se umorio kazao joj je: „Ovaj put si se spasila, a sljedeći put si gotova“.

Dozvolio joj je da se obuče i pustio je da uđe u vozilo. Rekao joj je da će je ubiti ako prijavi policiji.

U vozilu joj je rekao da ako mu ne donose 3.000 KM ubit će joj majku, a nakon toga ju je pustio da uđe u autobus i ode kući.
 
Nesretna djevojka je bila uplašena i nije smjela prijaviti policiji ništa. Imala je ogromne bolove u rebrima i leđima i sva je bila modra. Nakon toga su roditelji otkrili što se dogodilo pa su je odveli u policiju i prijavili manijaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije