PUSTODOL

Strava u Zagorju: Sin ubio majku i sakrio tijelo u škrinju?

Davor Višnjić/Pixsell
24.07.2017.
u 07:34

Policija je potvrdila da je očevid u tijeku i da ga radi zamjenica županijskog državnog odvjetništva iz Zagreba

U selu Pustodolu u Donjoj Stubici poslijepodne je u obiteljskoj kući pronađeno je mrtvo tijelo žene, a prema pisanju portala zagorje.com, sumnja se da je sin ubio majku i tijelo sakrio u škrinju. 

Portal piše kako je riječ o ženi u kasnim pedesetim godinama koja je radila u tvrtki Ekoflor i nije se danima pojavljivala na poslu. Pokrenuta je potraga koja je dovela do pronalaska tijela. Zamjenica državnog odvjetnika vodi očevid Sin je, piše portal, problematičnog ponašanja, a neki u selu kažu da je imao problema s drogom.

U posljednje vrijeme živio je s majkom, a prije je bio smješten u domovima i ustanovama. U Policijskoj upravi Krapinsko-zagorskoj večeras su nam oko 20.30 sati rekli da je u tijeku očevid te da se za informacije obratimo zamjenici državnog odvjetnika koja vodi očevid, a na mjesto pronalaska tijela stigla je oko 19 sati.  

Sam njezin dolazak može se protumačiti kao znak da se sumnja u nasilnu smrt. U selu se priča da se ubojstvo dogodilo još prije nekoliko dana jer ženu danima nisu vidjeli.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije