Stradao 84-godišnjak

Starac (84) izgorio u stanu na osmom katu

10.09.2015.
u 18:18

Nesretnom 84-godišnjaku nije bilo spasa

U središtu Zenice, na osmom katu zgrade T-8 zeničkog Kineskog zida, kasno preksinoć dogodio se požar koji je zahvatio stan u vlasništvu Muje Birindžića koji je uslijed požara preminuo i pronađen je u stanu s teškim tjelesnim ozljedama.

- Na mjesto požara odmah nakon dojave pristigli su vatrogasci, ekipa zeničke Službe hitne pomoći i policije, ali nije se moglo pomoći nastradaloj osobi jer je najvjerojatnije preminula od udisanja dima nakon čega je zadobila teške opekline. Smrt starije muške osobe rođene 1931. godine, potvrdio je liječnik-mrtvozornik, a očevidne ekipe s dežurnim tužiteljem Branislavom Tomašem i timom inspektora protupožarne zaštite su jučer obavile očevid. Prema prvim informacijama, najvjerojatnije se radi o požaru koji je nastao uslijed djelovanja otvorenog plamena i za sada se isključuje mogućnost da je nastao uslijed eventualno neispravnih električnih instalacija. Tužitelj je zatražio proširenje istražnih radnji i da se napravi ekspertiza ovog požara u skladu sa zakonskim obvezama - kažu iz MUP-a ZDŽ. (enb)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?