beograd

Srbijanski glumac pronađen mrtav na klupi u parku

glumac
31.07.2016.
u 14:17

Srbijanski glumac Mihailo Zaverla (43) pronađen je mrtav na klupi u parku u blizini studija Radio-televizije Srbije na Košutnjaku u Beogradu.

Njegovo tijelo poslano je na obdukciju, a prema prvim informacijama iz istrage, na njemu nema tragova nasilja.

Kako Kurir neslužbeno saznaje, policija nije pronašla oproštajno pismo.

– Mihailo je igrao u filmu “TT sindrom”, kao i u predstavama “Kuća za rušenje” i “Buba u uhu”. Odnedavno je počeo raditi i na RTS – kazao je prijatelj pokojnog glumca.

Prema njegovim riječima, iza Zaverle je ostala četvorogodišnja kćerka, za koju je bio izuzetno vezan.

– Nije se žalio da ima probleme, ali mu je nedavni razvod od supruge teško pao – kazao je on i dodao da ne može naslutiti što bi Mihaila natjeralo da podigne ruku na sebe.

Kako je za “Blic” rekao Mihailov otac, on je pronađen na klupi u parku na Topčideru, a obdukciju će biti urađena na VMA.

– Obaviješten sam oko devet sati prekjučer kada se to dogodilo. Policija je obavila istragu, ali na njemu nije bilo tragova nasilja. Umro je izgleda prirodnom smrću, ali će to tek obdukcija potvrditi – kaže Milorad Zaverla, otac pokojnog Mihaila

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?