Granična policija BiH

Spriječen nezakonit promet cigaretama i duhanom

zapljena duhan
14.03.2016.
u 12:55

Policijski službenici Postrojbe granične policije za podršku i kontrolu Terenskog ureda Istok Višegrad u subotu su spriječili nezakonit promet 20 kilograma rezanog duhana, 50 kutija Merilyn i 30 kutija cigareta FM bez akciznih markica, priopćeno je iz Granične policije BiH. 

Roba je otkrivena u mjestu Pređel prilikom granične kontrole vozila marke „golf“, bh. registracijskih oznaka. U vozilu su se nalazili M. F. (1961.) i Z. F. (1972.), državljani Bosne i Hercegovine. Protiv Z. F., koja je izjavila da je roba njezina, Tužiteljstvu BiH bit će dostavljeno izvješće zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo „nedozvoljen promet akciznih proizvoda“.

Na Međunarodnom graničnom prijelazu Brod prilikom ulaska u BiH u nedjelju u 7 sati uhićen je N. M. (1991.). Graničnim provjerama utvrđeno je da državljanina BiH potražuje Općinski sud Sarajevo zbog kaznenog djela „teška krađa“. N. M. predan je službenicima Sudske policije Odžak na daljnje postupanje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?