akcija „Green“

SIPA uhitila dvije osobe zbog neovaštenog prometa opojnim drogama

27.04.2017.
u 14:30

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) su dana 25. travnja 2017. godine realizirali akciju kodnog naziva „Green“, usmjerenu protiv neovlaštenog prometa opojnim drogama.

Postupajući po naredbi Tužiteljstva BiH i naredbi Suda BiH, SIPA je na području Bijeljine izvršila pretres dva stambeno-poslovna objekta, kao i dva vozila u vlasništvu osoba za koja postoje osnove sumnje da su izvršili krivično djelo organizirani kriminal u vezi s krivičnim djelom neovlašteni promet opojnim drogama.

Dvije osobe su uhićenje, a prilikom pretresa su pronađeni i privremeno oduzeti sljedeći predmeti: oko 20 kilograma zeljaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „skank“, upakirane u plastične transparentne vreća različite težine (50 komada), pet manjih boca s crnom tečnošću koja svojim izgledom asocira na „kanabis ulje“, više komada streljiva različitog kalibra, jedno manje pakiranje praškaste tvari smeđkasto-žute boje koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „heroin“, jedna pvc vrećica s preko 50 sjemenki koji izgledom asocira na „kanabis sativu“ i dva mobilna telefona s dvije SIM kartice. Pronađeni predmeti i tragovi će se koristiti kao dokaz u krivičnom postupku, priopćeno je iz SIPA-e. 

Nakon kriminalističke obrade, uhićene osobe će biti predane postupajućem tužitelju Tužiteljstva BiH na daljnje postupanje. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije