Istraga

SIPA provodi istragu o uzimanju otpremnine

SIPA
17.04.2016.
u 07:00

SIPA, po zahtjevu Tužiteljstva BiH, provodi istragu i protiv Ferida Buljubašića, bivšeg tajnika Zajedničkih službi Parlamenta BiH

Državna agencija za istrage i zaštitu, po zahtjevu Tužiteljstva Bosne i Hercegovine, provodi istragu protiv Ferida Buljubašića, bivšeg tajnika Zajedničkih službi Parlamenta BiH, potvrđeno je za N1 iz SIPA-e.

- SIPA postupa po zahtjevu Tužiteljstva BiH za prikupljanje dokaza i saslušanje određenih osoba u svojstvu svjedoka radi utvrđivanja postojanja eventualnih nezakonitosti prilikom isplate otpremnine navedenoj osobi, kazali su iz Državne agencije za istrage i zaštitu.

Još uvijek nije poznat iznos otpremnine koju je Buljubašić primio. On je obavljao i dužnost tajnika Zajedničkih službi Parlamenta BiH, a zbog sličnog slučaja, prije nekoliko godina u zanimanje javnosti dospjela je zastupnica u Parlamentu BiH Dušanka Majkić.

Ona je, za razliku od Ferida Buljubašića koji se “trajno” umirovio, u mirovini “provela” samo jedan dan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije