Granična policija

Šest osoba uhićeno na graničnim prijelazima

uhicenja
27.02.2017.
u 14:08

Pripadnici Granične policije Bosne i Hercegovine 25. i 26. veljače na graničnim prijelazima uhitili su šest osoba na temelju raspisanih potraga.

Službenici Postrojbe granične policije zračne luke u Sarajevu, na letu iz Beograda, priveli su D. B. (1984.), državljanina BiH i Republike Hrvatske, jer je utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Kiseljaku zbog teških kaznenih djela protiv sigurnosti javnog prometa.

D. B. je predan službenicima Sudske policije sudova u Sarajevskoj županiji, priopćeno je Granične policije Bosne i Hercegovine. 

Na Međunarodnom graničnom prijelazu Orašje, pri ulasku u BiH, uhićen je S. D. (1991.), kojeg potražuje Općinski sud u Lukavcu zbog kaznenog djela krađe. Službenici Postrojbe granične policije Orašje predali su bh. državljanina pripadnicima Sudske policije Odžak.

Službenici PGP Trebinje, prilikom ulaska u BiH, na MGP Deleuša uhitili su bh. državljanina B. D. (1967.) jer je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Doboju zbog kaznenog djela nanošenje lakih tjelesnih ozljede. B. D. je predan službenicima Sudske policije Trebinje.

Na MGP Rača, prilikom ulaska u BiH, uhićen je S. G. (1994.) nakon što je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Derventi zbog kaznenog djela spolnog nasilja nad djetetom. Službenici PGP Bijeljina predali su bh. državljanina pripadnicima Sudske policije Bijeljina.

Službenici PGP zračne luke u Tuzli uhitili su bh. državljanina J.S. (1973.) jer je utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Tuzli zbog kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga te razbojništva.

Osoba je na zračnu luku u Tuzli stigla letom iz Frankfurta, a predan je službenicima Odjela sudske policije sudova u Tuzlanskoj županiji. 

Na MGP Gradiška, pri ulasku u BiH, uhićen je M. B. (1991.), nakon što je ustanovljeno da ga potražuje Općinski sud u Konjicu zbog kaznenog djela nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

Službenici PGP Gradiška predali su državljanina Republike Hrvatske pripadnicima Sudske policije Odžak, navodi se u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije