Sudar u Drežnici

Šest mjeseci od pogibije Nihada Demirovića, obitelj još čeka tko će odgovarati

25.09.2017.
u 10:33

Prije točno šest mjeseci tragično je stradao 21-godišnji Nihad Demirović iz Ostrošca. Tragična nesreća dogodila se u mjestu Drežnica između Jablanice i Mostara. Sudarili su se Opel Corsa kojom je upravljao Demirović i Audi A5 kojim je upravljao Vanja S. iz Sarajeva, a s njim u vozilu nalazila se supruga i dvoje maloljetne djece. 

Kako je tada objavljeno, vozač Audija je vršio pretjecanje u krivini, a u tom je trenutku naišao Demirović u automobilu i došlo je do direktnog sudara.

Obitelj stradalog Nihada Demirovića podsjeća javnost na tragediju koja se dogodila prije šest mjeseci te ističu kako još uvijek nitko nije odgovarao za pogibiju ovog 21-godišnjaka. 

- Točno prije 6 mjeseci izgubio sam brata u prometnoj nesreći usred divljanja bahatog vozača. Stvari se još nisu ni pomjerile s mrtve točke. Je li život mlade osobe došao ravan s nulom ili će se stvari početi mijenjati?, rekao je za Vecernji.ba brat stradalog Nihada Demirovića.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije