Pjevača Bubu Corellija pratili policajci

Saslušani pripadnici FUP-a na okolnosti 
uhićenja, pretresa i tajnog praćenja optuženih

05.03.2018.
u 07:37

Suđenje Šemsi Osmiću i drugima za neovlaštenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga zamalo je ponovno odgođeno zbog nedolaska prvooptuženoga Osmića, koji je kasnio zbog problema s prijevozom.

Podsjetimo, prethodno ročište bilo je odgođeno zbog nedolaska Almira Bozalije i Murisa Osmića te odvjetnika Omara Mehmedbašića i Izeta Baždarevića. Na tom ročištu iskaze su dala dvojica pripadnika Federalne uprave policije na okolnosti uhićenja, pretresa i provođenja posebnih istražnih radnji, odnosno tajnog praćenja i presretanja telekomunikacija. Iz ove skupine na optuženičkoj klupi je i glazbenik Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Corelli, pjevač i tekstopisac, Muris i Šemso Osmić i Bozalija. Podsjetimo, tu skupinu uhitio je FUP zbog sumnje da se bavila preprodajom hašiša, amfetamina, kanabisa i metilendioksimetamfetamina.

Bubu Corellija optužnica tereti da je kupovao, nabavljao i zaduživao drogu od Bišanovića, Karaičića, Ibragića i Murisa Osmića, koju bi potom prebacivao u svoj glazbeni studio. Nakon toga bi od njega Erkočević zaduživao i preuzimao određene količine droge.

Krajem prosinca 2014. od Hodžića je za 300 KM uzeo grumen amfetamina, koji mu je Hodžić ostavio ispod kamena pored mosta u Jošanici. Potom je 1. veljače 2015. s Murisom Osmićem dogovorio nabavu 30 komada ekstazija, navodeći da mu trebaju “bombone”.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije