Razbojnik otuđio 32.000 maraka iz Konzuma

05.10.2016.
u 08:00

Policija traga za razbojnikom koji je naoružan upao u trgovinu Konzum u Ulici Jaroslava Černija u Jablanici i radniku oteo oko 32.000 maraka.

- Maskirani pljačkaš je po otvaranju objekta, kada još nitko od kupaca nije bio u trgovini, upao i sleđa zaprijetio radniku vatrenim oružjem. Tražio je da istrese sav novac iz blagajne. U trgovini je bio samo jedan radnik, koji je u strahu za svoj život uradio što se od njega pod prisilom zatražilo. Lopov je pobjegao u nepoznatom smjeru s novcem. Kamere na objektu su snimile pljačku, no koliko znamo, snimka je nejasna - kažu susjedi. Budući da je veći dio Jablanice pokriven videonadzorom, iz policije smatraju da će sigurnosne kamere na ulici u kojoj se trgovina nalazi pomoći pri rasvjetljavanju slučaja.

- Trenutačno nemamo novih informacija za javnost. Za sada nemamo novosti o počinitelju, prikupljamo dokaze, izuzeli smo videosnimku i radimo na obradi prikupljenih dokaza - kazala je tužiteljica Mediha Balić.

Novinari su jučer pokušavali stupiti u kontakt s poslovođom Konzuma, ali telefon u objektu je bio isključen.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?