prekršajni nalozi

Raftingaši na Uni protuzakonito ušli u BiH

Raftingaši
29.03.2016.
u 13:17

Službenici Postrojbe granične policije Izačić u ponedjeljak su, zbog ilegalnog prelaska državne granice iz Republike Hrvatske u Bosnu i Hercegovinu, prekršajno procesuirali osam državljana Italije i državljanina Hrvatske.

Graničnom kontrolom Fiata, italijanskih nacionalnih oznaka, prilikom izlaska iz BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Ripač utvrđeno je da su osobe protuzakonito ušle u BiH tijekom raftinga na rijeci Uni. Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o strancima, uručeni su im prekršajni nalozi nakon čega su predani Službi za poslove sa strancima BiH na daljnje postupanje, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Na Međunarodnom aerodromu Sarajevo, na letu iz Istanbula, službenici Postrojbe granične policije Aerodrom Sarajevo u ponedjeljak nisu dozvolili ulazak petorici državljana Republike Turske zbog neispunjavanja uvjeta za ulazak u BiH. Stranim državljanima su uručena rješenja o razlogu odbijanja ulaska u BiH i narednim letom će biti vraćeni na polaznu destinaciju Istanbul, navodi se u priopćenju.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije