Drama kod Brčkog:

Pustio psa na četvoricu muškaraca, pa ranio jednog u leđa

ilustracija
12.03.2018.
u 12:56

Osoba inicijala S. Š. (23) ranjena je u incidentu koji se tijekom vikenda dogodio u šumi, u blizini mjesta Ćoseti, na području Brčko Distrikta.

Kako prenose portali iz Brčko Distrikta, ovu osobu ranio je muškarac inicijala S. N., nakon što ga je zajedno s još tri osobe zatekao u šumi koja je njegovo vlasništvo. Točnije, S. N. je najprije pustio psa na ove osobe, a zatim pucao iz vatrenog oružja i tom prilikom ranio jednu osobu.

"O svemu je upoznat dežurni tužitelj Tužiteljstva Brčko Distrikta, a policija je izvršila uviđaj na mjestu događaja. Nakon poduzetih operativno-taktičkih mjera i radnji, policija je prikupila informacije da se u vezu s izvršenjem krivičnog djela izazivanje opće opasnosti dovodi S. N. s područja Ćoseta", istaknuo je glasnogovornik Ministarstva za unutarnjih poslove Brčko Distrikta Halid Emkić za Radiosarajevo.ba.

On je dodao kako je, na osnovu naredbe Osnovnog suda Brčko Distrikta i pod nadzorom Tužiteljstva Brčko Distrikta, izvršen pretres kuće i vozila, vlasništvo osobe S. N., te su tom prilikom pronađeni i oduzeti predmeti za koje se sumnja da su korišteni u izvršenju krivičnog djela.

Ključne riječi

Komentara 1

KA
katanga
14:26 12.03.2018.

ako ih je zatekao u krađi vlastite šume bio je u zaštiti svoje imovine i nema kaznenog djela. možda je trebao dopustiti da ga pretuku i rade što hoće? država i državna tijela nesposobna i nezainteresirana su riješiti ovu problematiku, ovoj poratnoj pošasti treba stati na kraj.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije