SUMANUTI POHOD

Pucnjava kod Karlovca: Jedna osoba poginula, a druga je ranjena. Na terenu i ATJ Lučko

16.09.2022.
u 21:45

Policija je ubrzo uhitila osobu koja se dovodi u vezu s ovim događajem

Danas nešto prije 18.30 sati policija je zaprimila dojavu o pucnjavi iz vatrenog oružja u naselju Lemić Brdo, kod Karlovca.   

Na mjesto događaja žurno su upućeni policijski timovi te je zatečena jedna mrtva i jedna ozlijeđena osoba. Policijski službenici postupanjem na terenu ubrzo su u mjestu Lemić Brdo pronašli osobu koja se dovodi u vezu s ovim događajem te je navedena osoba pod nadzorom policije. Na terenu ne postoji nikakva opasnost za građane i mještane navedenog naselja, priopćila je karlovačka policija.   

Na mjestu događaja slijedi daljnje postupanje radi utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja, dodaju iz policije.

Neslužbeno doznajemo da je riječ o starijem muškarcu koji je bio rastrojen te je prijetio da će zapaliti i vlastitu kuću. 

Radio Mrežnica izvještava kako je stariji muškarac krenuo u sumanuti oružani pohod naoružan automatskim oružjem. Čuli su se hici, a policija je brzo opkolila područje. Stigla je i hitna, no ranjenom muškarcu nisu mogli prići jer počinitelj nije bio pod kontrolom policije. 

U sumanutoj pucnjavi ubijen je jedan muškarac, a druga je osoba teško ranjena. 

Neslužbeno se doznaje da je počinitelj uhićen nakon što su na teren stigli pripadnici ATJ Lučko.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije