Pljačka

Pronašao ključ pa ukrao više desetaka tisuća kuna

\'28.02.2006., Dubrava, Zagreb - Poslovnicu Zagrebacke banke na Aveniji Dubrava br. 1 opljackao je maskirani razbojnik. Photo: Dalibor Urukalovic/Poslovni dnevnik/PIXSELL\'
24.12.2020.
u 10:19

Službenici Postaje granične policije Vrpolje operativnim radom na terenu došli su do saznanja o počinitelju kaznenog djela teške krađe, pronašli ga i nad njim dovršili kriminalističko istraživanje.

Kako se navodi u priopćenju Policijske uprave brodsko-posavske, policajci sumnjiče 30-godišnjaka da je u nedjelju, 20. prosinca u prijepodnevnim satima na području općine Donji Andrijevci u blizini obiteljske kuće pronašao ključ od ulaznih vrata. Vlasnici su se u to vrijeme nalazili u prostoriji gospodarske zgrade u stražnjem dijelu obiteljske kuće.

Osumnjičeni je potom otključao ulazna vrata, ušao u unutrašnjost kuće, ispreturao stvari po sobama te pronašao i otuđio novac. Vlasnike je oštetio za nekoliko desetaka tisuća kuna. Policijski službenici protiv 30-godišnjaka podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije