19 DANA TRAGANJA

Pronađeno tijelo u rijeci Bosni kod Žepča, pretpostavlja se kako je riječ o drugom radniku iz Turske

27.11.2021.
u 13:17

U rijeci Bosni kod Donje Golubinje u Općini Žepče pronađeno je tijelo muške osobe za koju se sumnja kako je riječ o drugom radniku tvrtke Cengiz Insaat, koji je pao u rijeku Bosnu prije 19 dana.

Informaciju o pronalasku tijela potvrdili su i u Operativnom središtu Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije uz obrazloženje kako još nemaju potvrdu o identitetu, ali da je pretpostavka zbog odjeće da se radi o drugom radniku tvrtke Cengiz Insaat za kojim su brojne spasilačke ekipe tragale 19 dana.

Spasioci od jučer pretražuju dio terena za koji su vjerovali kako se na tom prostoru nalazi drugi radnik iz Turske.

Osim Federalne uprave civilne zaštite, u potragu je bio uključen i tim sa sonarom Odjela za javnu sigurnost distrikta Brčko BiH, pripadnici Ureda za upravljanje katastrofama i vanrednim situacijama - AFAD iz Turske, CZ Žepče, PU Žepče, pripadnici GSS Zenica, Specijalne postrojbe MUP-a ZDŽ-a te radnici tvrtke Cengiz Insaat koji od početka pomažu u potrazi na lokacijama na kojima se odvija potraga, kao i ronioci Federalne specijalizirane jedinice za spašavanje pod vodom (FUCZ).

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije