nestao 5. prosinca

Pronađeno mrtvo tijelo policajca uz rijeku Bosut

policija
09.12.2020.
u 14:19

Uz rijeku Bosut, nedaleko od Andrijaševaca, sela kod Vinkovaca, danas je pronađeno tijelo policijskog službenika S.K. (46). Da je pronađeno mrtvo tijelo policijskog službenika potvrdila nam je i glasnogovornica PU Vukovarsko – srijemske Martina Halas navodeći kako se provode istražne radnje te da se trenutno ne može reći više o razlozima smrti.

Kako neslužbeno doznajemo radi se o nekadašnjem pripadniku Specijalne policije koji je potom niz godina radio u graničnoj policiji u Tovarniku. Navodno je nedavno, iz nepoznatih razloga, tražio premještaj iz te stanice te je trebao početi raditi u Županji.

Iz policijskih krugova doznajemo kako je S.K. nestao 5. prosinca, a da je njegov nestanak prijavljen prije dva dana. Kako doznajemo kod vikendice, u blizini Andrijaševaca, pronađeno je i njegovo osobno vozilo. Očekuje se kako će policija, nakon što se obavi očevid, izvijestiti kako se dogodila ova tragedija   

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije