Banja Luka

Priznala ubojstvo fotografa navodeći kako je to učinila u samoobrani

Kristina Jovković
10.02.2017.
u 08:00

Kristina Jovković (32) optužena je za ubojstvo fotografa Aleksandra Mujčinovića (44) zvanog Aki kojega je 11 puta ubola nožem u noći između 18. i 19. studenoga u njegovoj kući u Solunskoj ulici, potvrđeno je iz Okružnoga tužiteljstva u Banjoj Luci. Ona je priznala ubojstvo navodeći kako je to učinila u samoobrani nakon što ju je on pokušao silovati.

- Tu noć me je uspavao slatkom kuhanom rakijom, pomiješanom s trodonima i nasrnuo na mene dok sam spavala. Kada me je počeo gušiti, nisam razmišljala, instinktivno sam reagirala i zgrabila nož, rekla je optužena. Objasnila je i da je nož krila ispod madraca u svojoj sobi, kao i u dnevnom boravku jer se s Aleksandrom i ranije sukobljavala.

- Bio je dobar, ali samo dok ne zaspiš pokraj njega. Ne tako davno se počeo neprimjereno ponašati pokraj mene i pobjegla sam u sobu, a on me jurio i kliještima je razvalio vrata. Nož sam skrivala kako bih mu njime mogla zaprijetiti ako se nešto takvo ponovi, kazala je optužena. Istražitelji sumnjaju u njezinu priču jer su utvrdili da je nakon zločina oprala krv u dnevnom boravku, kao i da je tijelo odnijela u drugu sobu. Nož je stavila u PVC vrećicu i sve nastojala prikriti, ali ona tvrdi da zapravo nije mogla podnijeti miris krvi i gledati mrtvo tijelo.

- Nisam imala namjeru prikriti zločin, nego jednostavno nisam bila pri sebi. Na kraju sam pozvala majku koja je zajedno s bratom došla na mjesto zločina, a onda smo otišli u policiju i sve prijavili, zaključuje optužena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije