IZVUKLI DEBLJI KRAJ

Pretukli policajce koji su došli na intervenciju

pretučeni
26.02.2016.
u 13:03

Dvojica banjalučkih policajaca zadobila su sinoć tjelesne povrede, tijekom intervencije nakon prijave nasilja u obitelji.

Policajci su oko 22.30 sati izašli na mjesto događaja, nakon prijave da je došlo do verbalnog i fizičkog nasilja u obitelji u obiteljskoj kući u ulici Marka Lipovca, te da je jedan od sudionika, izašao iz kuće, da bi se zatim vratio s eksplozivnom napravom (bombom) koju je planirao aktivirati, priopćeno je danas iz Centra javne sigurnosti Doboj. 

U spomenutoj kući su zatekli Ž.P. (1996.) i M.P. (1991.) koje su uhitili, a izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je da Ž.P ima 0,72 promila alkohola u organizmu, a M.P. 1,81 promila alkohola u organizmu, te da je Ž.P. donio bombu u obiteljsku kuću koju je planirao aktivirati. 

Tijekom postupanja i prikupljanja dokaza za izvršena krivična djela "nasilje u obitelji ili obiteljskoj zajednici" i "ugrožavanje sigurnosti", četiri osobe Z.L. (1986.), M.P. (1973.), M.Č. (1992.) i M.B. (1994.), svi iz Banja Luke, prvo su verbalno vrijeđali policijske službenike, upućujući im pogrdne riječi, a zatim su fizički nasrnuli na njih, u namjeri da ih udalje s lica mjesta, udarajući ih po glavi i rukama i trgajući im uniformu kojom prilikom su oštetili i ručnu radio vezu, priopćeno je danas iz Centra javne sigurnosti Banja Luka.

Zbog sumnje da su izvršili krivično djelo napad na službenu osobu u vršenju službene dužnosti i oštećenje tuđe stvari, sve četiri osobe su uhićene, od kojih su dvije odbile da se podvrgnu alkotestiranju, a kod M.Č. je utvrđeno 1,19 promila alkohola u organizmu i kod M.B. 0,14 promila alkohola u organizmu. 

Dvojici povrijeđenih policijskih službenika ukazana je medicinska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije