kakanj

Pretresom u Kaknju pronađena opojna droga

15.06.2017.
u 13:15

Pripadnici policije u Kaknju su, u okviru aktivnosti na suzbijanju i preveniranju neovlaštenog posjedovanja, proizvodnje i stavljanja u promet opojnih sredstava, uhitili su K.A. zbog posjedovanja narkotičkih sredstava namijenjenih za "uličnu prodaju".

U skladu s raspoloživim operativnim saznanjima, a na osnovu naredbe Općinskog suda u Kaknju, policijski inspektori su pretresli stan u kakanjskoj ulici Melente Bošnjaka, koji koristi navedena osoba i tom prilikom pronašli metalnu kutiju u kojoj se nalazilo sedamnaest 'pvc vrećica' sa sadržajem bijele praškaste materije koja izgledom asocira na opojnu drogu speed, ukupne težine  413,21 grama.

Pronašli su i 'pvc drobilicu' sa tragovima materije koji asociraju na opojnu drogu marihuanu, grumen suhe biljne materije, koja svojim izgledom i karakeristikama asocira na opojnu drogu marihuanu bruto težine 52,55 grama i dvije pvc saksije u kojim su se nalazile tri stabljike, koje asociraju na indijsku konoplju.

Nakon prikupljenih dokaza i dokumentiranja kaznenog djela, Županijskom tužiteljstvu Zeničko-dobojske županije će Policijska stanica Kakanj dostaviti izvještaj o počinjenom kaznenom djelu i otkrivanju izvršitelja protiv osobe K.A., rođene 1982. godine, iz Kaknja, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije