Visoko

Preminula djevojčica koju je udario automobil u Visokom

16.03.2016.
u 09:00

Djevojčica koju je u ponedjeljak u mjestu Radinovići, nedaleko od Visokog, udario automobil, preminula je uslijed zadobivenih teških tjelesnih ozljeda.

Kako je za portal Klix.ba potvrđeno iz Operativnog centra MUP-a Zeničko-dobojske županije, djevojčica je smrtno stradala.

Teška prometna nesreća dogodila se u ponedjeljak u mjestu Radinovići pokraj Visokog, 
a putnički automobil mitsubishi, kojim je upravljao muškarac inicijala B. F. iz Fojnice, udario je maloljetnicu inicijala O. A. iz Radinovića.

Istoga dana MUP Zeničko-dobojske županije izdao je priopćenje u povodu ove nesreće, u kojem se, između ostalog, navodi:

- Danas (ponedjeljak, op.a.) oko 13.20 sati vozač putničkog automobila marke Mitsubishi B. F. iz Fojnice skrivio je prometnu nesreću u mjestu Radinovići, na magistralnoj cesti Visoko - Kakanj. U nesreći je teško ozlijeđena maloljetna ženska osoba inicijala O. A, nastanjena u mjestu gdje se nesreća i dogodila, istaknuli su iz MUP-a Zeničko-dobojske županije.

Djevojčica je najprije prevezena u Hitnu pomoć u Visokom, a nakon toga u Univerzitetski klinički centar Sarajevo, gdje je, nažalost, unatoč trudu sarajevskih liječnika da je održe na životu, podlegla ozljedama.

Očevid su na mjestu ove prometne nesreće izvršili policijski službenici MUP-a Zeničko-dobojske županije.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije