Tužiteljstvo SŽ

Potvrđeno: Dženan Memić je ubijen, Tužiteljstvo SŽ otvorilo istragu

Dzenan Memic
09.03.2016.
u 19:47

U Uredu glavne županijske tužiteljice Dalide Burzić održan je sastanak između tužitelja koji rade na predmetu u slučaju ubojstva Dženana Memića, s policijskim komesarom MUP-a SŽ Vahidom Ćosićem, načelnikom Krim-policije SŽ Džaferom Hrvatom i postupajućim inspektorima.

"Sastanak je održan u cilju još bolje suradnje između ovog Tužiteljstva i policije na rasvjetljavanju ubojstva Dženana Memića. Županijsko tužiteljstvo otvorilo je istragu po nepoznatom izvršitelju za krivično djelo ubojstva Dženana Memića", priopćeno je iz Tužiteljstva SŽ, prenosi Klix. 

Dženan Memić je 8. veljače ove godine u Velikoj aleji na Ilidži zadobio ozljede glave od kojih je pao u komu i sedam dana nakon toga preminuo. Policija je prvobitno mislila da ga je udario automobil, kako je objavila i njegova djevojka Alisa i slučaj je nekoliko dana ostao kvalificiran kao prometna nesreća. 

Tijelo ozlijeđenog Dženana pronašla je patrola Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH. Na slučaju rade dva tužitelja Županijskog tužiteljstva SŽ.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije