Incident u Trebinju

Potukle se dvije radnice u vrtiću

13.05.2017.
u 07:53

Dvije radnice zaposlene u Vrtiću "Naša radost" u Trebinju, u odjelu u Policama, potukle su se, nakon čega su izgrebane zatražile pomoć u Službi hitne medicinske pomoći. 

Glasnogovornik Policijske uprave Trebinje Jovana Cvijetić rekla je da se tučnjava dogodila jučer ujutro oko 9 sati navodeći da je riječ o ženskim osobama čiji su inicijali N.N. i A.Š., javlja Srna. 

Cvijetić kaže kako je u tijeku prikupljanje dokaza na osnovu kojih će se utvrditi je li riječ o prekršajnoj ili krivičnoj odgovornosti. 

Direktor Vrtića "Naša radost" Aleksandar Vukanović potvrdio je da su obje radnice danas suspendirane. On je rekao da će u ponedjeljak, 15. svibnja, biti saslušane pred povjerenstvom te da će, ako se utvrde elementi odgovornosti, protiv njih biti pokrenut disciplinski postupak. 

U Službi hitne medicinske pomoći je rečeno da su im se za pomoć obratile dvije ženske osobe koje su po licu i vratu imale ogrebotine od noktiju i zuba. Iako je riječ o lakšim tjelesnim ozljedama, u ovoj službi kažu da se može zaključiti da tučnjava nije bila bezazlena. Nakon što su im sanirane ozljede, obje su puštene kući s preporukama o daljnjem tretmanu.   

Prema neslužbenim informacijama, riječ je o Natali Ninković i Anđeli Šarenac. Neki roditelji čija djeca pohađaju ovaj vrtić kažu da su im djeca po povratku kući ispričali kako su se dvije odgajateljice potukle. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije