mup hnž

Potraga za Gačićem proširena na cijelu BiH, policija pretresala tunele kod Konjica

08.02.2019.
u 18:12

Edin Gačić i dalje je najtraženija osoba u BiH, a potraga za njim proširena je na cijelu državu. Kako doznaje K.lix.ba, pripadnici Specijalne jedinice MUP-a HNŽ danas su pretraživali željezničke tunele kod Konjica u kojima je navodno viđen.

Ljudevit Marić, glasnogovorni MUP-a HNŽ, danas je kazao kako se potraga za Gačićem i dalje najintezivnije održava na širokom prostoru općine Konjic, ali da je proširena na područje cijele zemlje. 

Kako doznaje Klix, policija je imala dojavu da je Gačić viđen u jednom od željezničkih tunela kod Konjica te su pripadnici Specijalne jedinice MUP-a HNŽ pretresali taj dio općine. 

Jučer se pisalo kako je policija u Stocu privela muškarca iz Doboja za kojeg se sumnjalo da je ubojica iz Podorašca. Dojava je bila pogrešna, a takvih je dnevno na desetine. Policija tvrdi kako nema razloga za paniku, ali da se radi o opasnoj osobi, od ranije osuđivanom višestrukom ubojici, naoružanom i opasnom.

Podsjetimo, Gačić se tereti da je u ponedjeljak u 7:30 u Podorašcu kod Konjica ubio Sauda Sultanića, nakon čega mu se gubi svaki trag.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije