Nakon pljačke banke

Poslije sedam mjeseci otkriveno da je četvorka ukrala 185.000 KM

policija
11.12.2015.
u 07:00

Policija je dugom istragom uspjela otkriti da su četiri osobe 14. svibnja ukrale sef iz Pavlović International banke u Han Pijesku

Nakon gotovo sedam mjeseci duge istrage, policija je uspjela otkriti da su četiri osobe 14. svibnja ukrale sef s 185.000 KM iz Pavlović International banke u Ulici srpske vojske u Han Pijesku. Načelnik Centra javne sigurnosti Istočno Sarajevo Srpko Kosorić rekao je kako je zbog te krađe podneseno izvješće protiv osoba koje su u bijegu. On je na konferenciji za novinare kazao kako u cilju zaštite ne može otkriti njihov identitet.

- Izvješće protiv osumnjičenih podneseno je Okružnom tužiteljstvu Istočno Sarajevo. Za jednim od osumnjičenih raspisana je i međunarodna tjeralica - rekao je Kosorić te dodao kako su sve osumnjičene osobe iz FBiH. Prema neslužbenim informacijama, neki od osumnjičenih se najvjerojatnije nalaze u bijegu u Srbiji. Lopovi su Pavlović banku u Han Pijesku opljačkali za svega 22 minute. Provalnici su prvo prerezali kabele alarma koji su onesposobili, a zatim su provalili ulazna vrata i ušli u banku.

Pljačku su snimile kamere videonadzora banke koje provalnici nisu uspjeli onesposobiti. Izvor blizak istrazi kazao je kako su provalnici nakon izlaska iz banke otvorili sef i iz njega uzeli novac. - Sef su bacili u potok u blizini banke. Odatle su pobjegli vozilom. Policija je zbog te pljačke privodila nekoliko osoba i ispitala ih, ali nije nitko osumnjičen - kazao je izvor blizak istrazi. Pregledom snimake videonadzora utvrđeno je kako su pljačkaši najvjerojatnije imali i pomagače koji su ih čekali ispred 
banke. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije