akcija "MREŽA IV "

Policijski pretresi na 32 lokacije u Zenici, devet u SBŽ i dvije u Sarajevu

policija
17.06.2021.
u 08:11

na 32 lokacije u Zenici, devet u SBŽ i dvije u Sarajevu.

Rano jutros, od strane policijskih timova Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije, započeti su istovremeni pretresi na 32 lokacija na području Zenice, devet lokacija na području Srednjobosanske županije i na dvije lokacije u Sarajevu.

Radi se o nastavku opsežne policijske akcije kodnog naziva "MREŽA IV ", koju provodi Uprava policije MUP-a ZDŽ u suradnji i pod nadzorom Županijskog tužiteljstva ZDŽ, a današnje aktivnosti se provode u suradnji sa Federalnom upravom policije i Upravom policije MUP-a SBŽ.

Akcija je usmjerena na lišenje slobode i procesuiranje osoba koja se sumnjiče za vršenje kaznenih djela u vezi zloupotrebe opojnih droga i nedozvoljenog posjedovanja oružja i streljiva.

Pretresi objekata i osoba na navedenim lokacijama su vrše s ciljem pronalaženja i privremenog oduzimanja predmeta koji mogu poslužiti kao dokaz u daljnjem postupku, kao i lociranja i lišenja slobode osoba koje su meta akcije, a koja se sumnjiče za izvršenje navedenih kaznenih djela.

Više detalja o samoj akciji i rezultatima bit će poznato tijekom dana, priopćio je MUP ZDŽ.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije