osumnjičen za ubojstvo Mehmeda Ramića

Policija u stanu Amela Jašarevića pronašla puške, zolje, eksploziv, bombe....

Foto: MUP SŽ
1/4
23.12.2021.
u 19:05

Poduzimajući mjere i radnje na rasvjetljavanju ubojstva Mehmeda Ramića iz Sarajeva koje se dogodilo 12. prosinca u Pofalićima, općina Novo Sarajevo, na osnovu pismene Naredbe Županbijskog suda u Sarajevu, pripadnici Sektora kriminalističke policije, Uprave policije MUP-a SŽ izvršili su pretres stana u ulici Malta, općina Novo Sarajevo koji je koristio osumnjičeni Amel Jašarević Šaja iz Sarajeva.

Kako piše Avaz, pronađena je velika količina naoružanja u iznajmljenom stanu koji je ranije koristio osumnjičeni Jašarević. On je ovaj stan iznajmio drugim osobama, ali ga to ne oslobađa kaznene odgovornosti.

Policajci su tijekom pretresa pronašli i oduzeli: 10,39 kilograma tvari koja podsjeća na opojnu drogi spid, 4,8 kilograma marihuane, dvije precizne vage za mjerenje, stroj za vakumiranje te šest automatskih puški, pištolj, dva prigušivača, 11 ručnih bombi, rasprskavajuća mina, 13 električnih detonatorskih kapsuli, 2 trotirska metka, 4 ručna bacača raketa (zolje), oko 1 kg plastičnog eksploziv, više okvirova za vatreno oružje, oko 600 komada streljiva različitog kalibra, uređaj za kodiranje ključeva, policijska uniforma, policijski blinkeri i više mobilnih telefona.

Pod nadzorom Županijskog tužiteljstva SŽ policijski službenici nastavljaju daljnji rad na rasvjetljavanju i dokumentiranju više kaznenih djela za koja je osumnjičena navedena osoba, a koja se nalazi u pritvoru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije