MUP TŽ

Policija pretresom pronašla veću količinu oružja i droge

oruzje
27.01.2016.
u 17:10

Zaplijenjeni su puška M-48, lovačka puška „dvocjevka“, dva mobilna telefona, 52 manja pakiranja sa sadržajem koji asocira na drogu „canabis“, kao i 84 tableta „ekstazija“

Pripadnici MUP-a TŽ tijekom današnjeg pretresa više osoba, objekata i automobila na području općina Tuzla, Živinice, Srebrenik i Lukavac, pronašli su veću količinu naoružanja i streljiva te droge.

Prema priopćenju MUP-a, pretreseni su objekti i vozila osoba inicijala B.Ž. (24), R.S. (28) i D.B., svi iz Tuzle, M.Ž. (39) iz Živinica, te R.M. (64) iz Lukavca.

Prilikom pretresa zaplijenjeni su puška M-48, lovačka puška „dvocjevka“, dva mobilna telefona, 52 manja pakiranja sa sadržajem koji asocira drogu „canabis“, kao i 84 tableta „ekstazija“.

Policija je uhitila B.Ž. i još dvije osobe koje su se zatekle u njegovoj kući, a radi se o E.K. (29) iz Lukavca i Z.M. (28) iz Gračanice, kao i R.S. za sada neutvrđenog mjesta stanovanja.

Nakon kriminalističke obrade B.Ž. i R.S. će uz izvješće o počinjenim krivičnim djelima proizvodnje i stavljanja u promet droge biti predati županijskom tužitelju. Protiv osoba R.M i M.Ž. Županijskom tužiteljstvu bit će predano izvješće o nedopuštenom držanju oružja i eklsplozivnih materija, dok će D.B. biti prijavljen zbog teške krađe.

Naposljetku, osobe E.K. i Z.M. bit će predate na daljnje postupanje pripadnicima Odjela kriminalističke policije PU tuzlanske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije