OSMERO UHIĆENIH

Policija izvršila raciju u ugostiteljskom objektu, pronašli veću količinu droge

07.11.2021.
u 13:11

Tijekom protekle noći, postupajući po prethodno napravljenom Operativnom planu, policijski službenici Uprave policije MUP-a Sarajevske županije izvršili su raciju u ugostiteljskom objektu "Trezor" u ulici Kranjčevićeva, područje općine Centar Sarajevo, u kojem je zatečeno oko 100 osoba. 

Tom prilikom uhićeno je osam osoba, i to sedam zbog sumnje da su počinili kaznena djela posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga, a jedna zbog neovlaštene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga.

Kod njih je pronađena i privremeno oduzeta određena količina raznih vrsta droge, dok je, također određena količina droge pronađena u objektu kao odbačena, te je izuzeta u sklopu izvršenog uviđaja.

Inače, očevid je obavljen po ovlaštenju dežurnog tužitelja Županijskog tužiteljstva Sarajevske županije koje je upoznato o svemu i pod čijim nadzorom se nastavlja dalji rad na dokumentiranju izvršenih kaznenih djela.

Kod jedne osobe je pronađeno hladno oružje i protiv nje će biti poduzete zakonom predviđene mjere i radnje.

Tijekom navedenih aktivnosti inspektori Županijske uprave za inspekcijske poslove, kojima su asistirali policijski službenici u vršenju poslova iz njihove nadležnosti, izdali su odgovornoj osobi prekršajne naloge s izrečenim novčanim kaznama u ukupnom iznosu od 7.000 KM, kao i mjeru privremene zabrane rada navedenog objekta, nakon čega je objekt zatvoren.

Osam osoba koje su lišene slobode smještene su u prostorije MUP-a Sarajevske županije, te će se tijekom dana nad njima izvršiti kriminalistička obrada.

Policijski službenici Uprave policije MUP-a Sarajevske županije nastavljaju dalji rad na dokumentiranju izvršenih kaznenih djela, prenosi Klix.ba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije