DOLJANI:

Pokušao progutati marihuanu prilikom kontrole

granična policija
11.11.2016.
u 17:30

Mješovita patrola Jedinice granične policije Doljani i Postaje granične policije Metković Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske otkrila je J.V. (1982.), državljanina Republike Hrvatske, 10.11.2016. godine u ilegalnom prelasku državne granice.

Prilikom pregleda J.V. izvadio je iz džepa papirnati smotuljak pokušavši ga progutati. Na zapovijed službenika, jedan dio je izbacio, a manju količinu je progutao.

Utvrđeno je da je riječ o zeljastoj materiji koja asocira na marihuanu, prenose Vijesti.ba.

Pregledom njegovog vozila nađena je kutija cigareta u kojoj se nalazio sadržaj koji asocira na hašiš. O događaju je obaviješten tužitelj Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije, prema čijim naredbama su privremeno oduzete otkrivene materije.

Protiv J.V. bit će dostavljen izvještaj zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo „posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga“.

Zbog ilegalnog prelaska državne granice iz BiH u RH u graničnom pojasu na području Čapljine, osoba je prekršajno procesuirana u skladu sa Zakonom o strancima BiH. U toku je daljnji rad na ovom slučaju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije