Vitez

Pokušali pobjeći policiji prilikom kontrole vozila i izbacili heroin

policija
05.12.2016.
u 11:34

Dvije osobe privedene su protekli vikend u Vitezu nakon što su pokušale pobjeći policiji prilikom kontrole njihova vozila, iz kojeg su odbacili najmanje četiri paketića materije za koju se pretpostavlja da je heroin.

Odbačena droga je pronađena, a osobe I.B (1979) iz Novog Travnika i A.Č. (1983) iz Travnika su uhićeni, te će nakon kriminalističke obrade biti predani županijskom Tužiteljstvu na daljnje postupanje.

U nastavku provođenja pojačanih mjera sigurnosti, koje se provode posljednja dva mjeseca u Srednjobosanskoj županiji (SBŽ), u Kiseljaku su oduzeta tri vozila, s obzirom na to da do sada izrečene kazne nisu postigle svrhu kažnjavanja jer su vlasnici vozila nastavili s prekršajima.

Radi se o vozilima "Golf", "Opel Astra" i "Seat", za koja će, uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, općinskom sudu Kiseljak biti predloženo trajno oduzimanje.

Tijekom proteklog vikenda u SBŽ-u je iz prometa isključeno 30 vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola i bez položenog vozačkog ispita.

Također, evidentirano je 339 slučajeva pekoračenja dozovoljene brzine, a zbog nerigistriranosti ili tehničke ispravnosti iz prometa je isključeno 11 vozila.

Ukupno je zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno 467 prekršajnih naloga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije