Drama u Hrvatskoj

Pljačka na Zračnoj luci Dubrovnik: Ukrali 100.000 eura gotovine zaštitarima

Dubrovački dnevnik
21.10.2019.
u 12:06

Dubrovački dnevnik doznaje kako je riječ o novcu iz aerodromskog Duty free shopa

Zaštitari Zračne luke Dubrovnik koji su kombijem prevozili novac opljačkani su jutros oko 7:40 sati, a u tijeku je potraga za pljačkašima koji su bili naoružani pištoljima, a koji su se udaljili na motociklu. 

Ukraden je utržak od vikenda. Dubrovački dnevnik doznaje kako se radi o novcu iz aerodromskog Duty free shopa. Također, neslužbeno doznaju kako je ukradeno najmanje 100 tisuća eura u gotovini, kao i 'slipovi' od kartica, koji lopovima doduše ništa ne znače.

Dva zaštitara su napadnuta dok su iznosila novac iz upravne zgrade prema FINA-i. Također, nagađa se da su ih pljačkaši presreli na dostavnom skuteru Mezzanave, koji je ispred ovog restorana ukraden u utorak navečer. o čemu više možete pročitati OVDJE. Doznajemo i kako je bilo hrvanja između pljačkaša i zaštitara te kako su pljačkaši pobjegli u smjeru Gabrila. Neslužbeno se doznaje da su locirani. 

Na ovom slučaju, kako doznaje Dubrovački dnevnik, rade praktički svi policajci Policijske uprave dubrovačko-neretvanske te su na aerodromu 'duge cijevi'.

Iz Policijske uprave poslali su priopćenje: "Jutros, oko 07,40 sati, na području Zračne luke Dubrovnik dogodilo se razbojništvo na način da su dvojica naoružanih NN muškaraca, na motoru, oduzeli veću količinu novca od zaštitara Zračne luke koji su ga prenosili.
U tijeku je kriminalističko istraživanje radi rasvjetljavanja svih okolnosti događaja te traje intenzivna potraga za počiniteljima razbojništva." - piše u priopćenju.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije