Istraga zločina

Pjevačica prije ubojstva poslala SMS: Mrtva sam

08.04.2016.
u 07:45

- Nikad sebi neću oprostiti što je nisam pitala muči li ju nešto u privatnom životu. Sve to tek sada čujem. Ona je znala da će umrijeti, osjećala je to. Na moje pitanje kako je i što radi, kratko mi je porukom odgovorila: ‘Mrtva sam.’ Noge su mi se tada odsjekle. To nije njezin rječnik. Odmah sam je pozvala, a ona mi se umornim glasom pravdala da je umorna od posla, kuće i svega, baš je bila čudna, ispričala je uznemirena pjevačica Nada Topčagić, osvrćući se na monstruozno prošlosubotnje ubojstvo mlađe kolegice Jelene Krsmanović Marjanović (33) zvane Jeca na divljem nasipu kod Beograda, koja je jučer pokopana. Suprug ubijene, Zoran Marjanović, nije bio u povorci, jer mu je pozlilo. Kasnije je stigao u pratnji oca i nije prestajao ljubiti lijes, piše Večernji list BiH.

- Moja Jelena, gdje ćeš bez mene? Pustite me da uđem s njom... Spavaj, ljubavi moja, vikao je suprug. Tužno su odjekivali i bolni vapaji majke: “Zar i ti da me ostaviš, Zoki moj, što ćemo mi bez nje? Kaži majci, pošalji mi znak da znam tko mi te je uzeo.” Na posljednji oproštaj od kolegice došle su, osim Nade Topčagić, i Indi, Marina Tucaković, Saša Popović, Vanesa... Uočen je i veći broj policajaca u civilu, koji su sumnjali da bi među ljudima koji su došli oprostiti se od Jelene mogao biti i zločinac. Unatoč jučerašnjim pretresima i privođenju, među kojima i jednog 29-godišnjeg ‘obožavatelja’, koji joj je navodno prethodno prijetio preko društvenih mreža, i dalje se ne zna tko je ubio pjevačicu, kojoj je za vrijeme trčanja na nasipu smrskana glava. Kako navode kriminolozi, ubojica je imao pomagača jer je teško pobjeći, a da je nitko na tom dijelu niti čuje niti vidi. Glavni dokaz na koji se policija fokusirala jesu rezultati analize bioloških tragova, uzeti s njezinog tijela i ispod noktiju. Istraga se u početku vrtjela oko njezinog supruga Zorana, ali je on prošao poligraf. Još se analiziraju poruka iz njezinog mobitela i lociraju pošiljatelji. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?