Nakon istrage

Pinkova zvijezda optužena za ubojstvo pjevačice

24.05.2016.
u 09:00

Nakon pola godine istrage, Županijsko tužiteljstvo u Travniku optužilo je Zorana Gromovića (47), bivšu Pinkovu zvijezdu, kojega se tereti da je 28. studenoga prošle godine ubio pjevačicu Jelenu Tursum (35) iz Novog Sada, državljanku Srbije, koja je bila nastanjena u Kaknju. Prema optužnici, Zoran je kobne noći u travničkom mjestu Gornje Putičevo najprije došao u verbalni konflikt sa svojom ljubavnicom i radnom kolegicom Jelenom, i to dok su bili u plavom passatu (074-A-778).

- Krećući se u smjeru vikendice u mjestu Gornje Putićevo, Jelena je izišla iz vozila u blizini vikendice njegovih roditelja, gdje su stanovali, dok je Zoran nastavio vožnju pa se okrenuo i vozilom je usmrtio, navodi se u optužnom aktu.

Nadalje stoji kako je Jelena tom prilikom zadobila brojne ozljede, uslijed kojih je podlegla, a Zoran se udaljio vozilom. Nesretnu Jelenu su pronašli u ranim jutarnjim satima mještani Gornjeg Putićeva i o tome obavijestili policiju. Optuženi je ubrzo nakon zločina pronađen i uhićen, a tijekom ispitivanja je pred istražiteljima kazao kako nije namjerno usmrtio Jelenu, nego se radilo o nesretnom slučaju, kao i to da se zbog velike doze alkohola koji je popio ne sjeća pojedinosti. Međutim, nakon okončanja istrage, spočitava mu se da se u naletu bijesa namjerno zaletio vozilom u nju i usmrtio je na lokalnoj makadamskoj cesti, i to pri povratku sa zajedničkog nastupa. Navodno ju je prethodno pretukao. Inače, Zoran je dugogodišnji pjevač, a javnost ga je upoznala nakon gostovanja u glazbenom showu TV Pinka. Ova tragedija zaprepastila je mnoge, samim tim jer su Zoran i Jelena slovili kao skladan par. Kako kažu njihovi poznanici, prije ove jednogodišnje strastvene veze, oboje su bili u brakovima iz kojih imaju maloljetnu djecu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije