nakon tragične prometne

Pijan vozio pa okrivio svoju poginulu ženu

09.09.2015.
u 06:30

Suprug Vladan Ćesarević (34) htio prebaciti krivnju na Blaženku koja je u nesreći poginula

Na autocesti Beograd - Šid, prije skretanja za beogradsku zračnu luku, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je poginula Blaženka Nahod (29), a Vladan Ćesarević (34), koji je tom prilikom lakše ozlijeđen kao i njihov dvogodišnji sin N. Ć., pokušao je prebaciti krivnju na svoju nastradalu suprugu braneći se riječima: "Ona je vozila".

Nesreća se dogodila kada je BMW u kojemu se nalazila tročlana obitelj naletio na mazdu, a potom se sudario i s kamionom. Iz MUP-a su potvrdili da je nesreću izazvao bijeli BMW smederevskih oznaka.

- BMW je krećući se prema Šidu, oko 200 metara prije skretanja za zračnu luku, naletio na mazdu beogradskih oznaka. Od siline udara okrenuo se i potom udario u kamion. Nakon toga sletio je s ceste - navode iz policije.

Neslužbeno, Ćesarević je vozio brže od dopuštene brzine. Odmah nakon nesreće napravljen je alkotest koji je, navodno, pokazao da je u krvi imao oko 1,5 promila alkohola te mu je određeno zadržavanje.

- Družili smo se, njih dvoje su stvarno bili par za primjer. Lijepo su se slagali i živjeli normalno. Vladan je dobar momak. Koliko znam, vraćali su se sa slavlja povodom krštenja djeteta Vladanova kolege. Malo je popio i ... Blaženka je poginula posljednjeg dana svog godišnjeg odmora. Bračni par je živio na relaciji Batajnica - Inđija gdje je Blaženka radila u Maksiju. Ona je mnogo vremena provodila kod svojih u jednom mjestu iza Beške zbog posla, ali stanovali su ovdje. Mališan je, hvala Bogu, prošao samo s jednom ogrebotinom - komentirali su šokirani susjedi u Batajnici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?