TESLIĆ

Pijan fizički maltretirao suprugu

napad
05.07.2016.
u 11:03

Policija u Tesliću uhitila je R.G. s područja te općine, nakon što je u alkoholiziranom stanju, u obiteljskoj kući verbalno i fizički maltretirao svoju suprugu, nanijevši joj lake tjelesne ozljede po vratu i tijelu.

Alkotestiranjem u službenim prostorijama kod R.G. je utvrđeno 1,48 gr/kg alkohola u organizmu.

Po dokumentiranju predmeta, Okružnom tužiteljstvu Doboj bit će podneseno izvješće protiv R.G. o počinjenom krivičnom djelu nasilje u obitelji ili obiteljskoj zajednici, priopćeno je danas iz Centra javne sigurnosti Doboj.

U priopćenju se također navodi da je policija u Doboju podnijela izvješće o počinjenom krivičnom djelu protiv A.S. i R.K., oboje iz Tuzle i D.Ž. i E.O., oba iz Lukavca, zbog osnova sumnje da su počinili dvije krađe.

Za navedene osobe postoji osnova sumnje da su 26. svibnja ove godine iz marketa "dm", koji se nalazi u sklopu tržnog centra u naselju Pijeskovi, kod Doboja, otuđili parfeme i kozmetičke proizvode (šamponi, paste za zube, dezodoransi) u vrijednosti od oko 288 KM.

Istog dana u marketu "Konzum" u Doboju ukrali su alkoholno piće u vrijednosti od oko 139 KM. Otuđeni predmeti su pronađeni i vraćeni navedenim marketima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije