austrija

Pala srpska narko-banda u Beču, oduzet heroin vrijedan 45 000 eura

droga
31.08.2016.
u 14:01

U jednom hotelu i stanu, prilikom pretresa, policija je pronašla 1,5 kilograma heroina u uličnoj vrijednosti od oko 45. 000 eura

Bečka policija razbila je srpsku narko-bandu, koja je u glavnom gradu Austrije prodavala heroin koji je krijumčarila iz Srbije. Čuvari reda ušli su u trag petorici Srbina, koji su droge krijumčarili iz Srbije u Beč i prodavali ih uličnim prodavcima, javlja Tanjug. 

U jednom hotelu i stanu, prilikom pretresa, kako je priopćeno, policija je pronašla 1,5 kilograma heroina u uličnoj vrijednosti od oko 45. 000 eura. Kriminalistička služba Beča od lipnja je vodila istragu protiv srpske narko-bande, koji su u heroinsku scenu ovog grada ulazili u grupama po dvoje. Oni su svoju robu prodavali uličnim prodavcima duž linije podzemne željeznice U3 od Otakringa do Simeringa. 

Banda je opskrbljivala prodavače na ulici po striktnom radnom vremenu od 10 do 18 sati. "Osumnjičeni su bili detaljni i vodili su evidencij koju su količinu i kada i gdje prodali", prenio je glasnogovornik policije. Samo jedan od petorice uhićenih imao je prijavu boravka u Austriji. Narkotike su skladištili na različitim lokacijama, često iznajmljujući hotelske sobe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?