Više krađa u Međugorju

Otuđeni dva automobila, laptop, nakit, TV...

15.11.2016.
u 08:00

Otuđenje dvaju automobila, laptopa, veće količine nakita, TV prijamnika i još nekolicine predmeta, epilog je nekoliko krađa koje su se proteklog vikenda dogodile na području Međugorja, odnosno Bijakovića. Naime, iz Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije uputili su priopćenje o više krađa na području spomenutih mjesta. “Policijskoj postaji Čitluk u petak je S. J. iz Bijakovića prijavio da mu je ispred kuće otuđeno vozilo marke Mercedes A 180, bijele boje. Po izjavi prijavitelja, izvršena je provala u kuću u Bijakovićima iz koje je otuđen ključ vozila. Poduzete su sve potrebne mjere, priopćeno je iz županijskog Ministarstva unutarnjih poslova.

Nadalje, Z. B. iz Međugorja prijavila je u nedjelju u Policijsku postaju Čitluk da joj je izvršena provala u kuću te da su nepoznati počinitelji otuđili laptop marke HP, ručni sat, više komada zlatnog nakita te određenu količinu novca.

Iz MUP-a HNŽ-a navode kako je izvršen očevid te da su poduzete potrebne mjere. Krađu je prijavio i I. Č. iz Ljubuškog.

Naime, on je u petak u Policijsku postaju Čitluk prijavio da je nepoznati počinitelj, u nepoznatom vremenskom razdoblju, izvršio provalu u prostorije udruge “Opus Mariae” u Bijakovićima. Iz prostorija su otuđeni TV prijamnik, satelitski prijamnik i mikrovalna pećnica, dok je iz dvorišta otuđeno vozilo marke Land Rover Defender, bijele boje, vlasnika navedene udruge. Izvršen je očevid i poduzete su sve potrebne mjere, stoji u priopćenju MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije