pale:

Otkriveni državljani Saudijske Arabije bez dokumenata

policija rs
05.04.2016.
u 16:35

U mjestu Trijangla, u općini Pale, jučer su policijski službenici Stanice javne sigurnosti Pale zatekli zaustavljeno putničko motorno vozilo “škoda fabija“, kojim je upravljao državljanin Saudijske Arabije.

Kontrolom vozača spomenutog automobila utvrđeno je da se radi o stranom državljaninu E.H.A.A., dok suvozač i putnik nisu imali putne dokumente.

Ove osobe su predane Službi za poslove sa strancima na dalji rad i postupanje, priopćeno je danas iz Centra javne sigurnosti Istočno Sarajevo.

U priopćenju se također navodi da je Policijskoj stanici Pale, V.S. jučer prijavio da su ga u ugostiteljskom objektu koji se nalazi u mjestu Prača, fizički napali Đ.K. i M.K.

Patrola policije je provjerila navode prijavitelja, te došla do saznanja da je u spomenutom objektu došlo do tučnjave između navedenih osoba, te da je V.S. zadobio teške tjelesne ozlijede (prelom nosne kosti).

Ozlijeđenom je ukazana liječnička pomoć u Domu zdravlja Pale odakle je prevezen i zadržan u Kliničkom centru Kasindo.

U tijeku je rad na pronalasku izvršitelja i dokumentiranju predmeta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije