grude

Otkrivena plantaža marihuane u Drinovcima, vlasnik priveden

grude
18.07.2016.
u 17:07

Iz MUP-a Zapadnohercegovačke županije ( ZHŽ) potvrdili su da je u Drinovcima, u općini Grude, pronađena plantaža marihuane koja je trenutno pod nadzorom MUP-a, javlja Hrvatski Medijski Servis.

- Jutros oko 6 na plantaži je pronađen i M.Š.(59) za kojeg se smatra da je vlasnik plantaže, te je priveden u prostorije Policijske uprave Grude. Sve stabljike su trenutno sanirane i nalaze se u prostorijama PU Grude, kao dokaz u kaznenom postupku, kažu u MUP-u ZHŽ.

Kako bi došli do informacija o plantažama opojnih droga na području Zapadnohercegovačke županije Ministarstvo unutarnjih poslova ZHŽ pokrenulo je operativno-taktičku akciju “Opijat 3”, koja ima cilj suzbijanja kaznenih djela vezanih za proizvodnju, preradu i distribuciju opojnih droga.

Policijski službenici iz PU Grude su prikupili dovoljno informacija o osobama za koje se sumnja da vrše kazneno djelo iz članka 238. i članka 239. kaznenog zakona F BiH. Također prikupljeno je dovoljno informacija o lokacijama zasađenih Cannabis Sativa, poznatijih kao Marihuana, navode u županijskom MUP-u.

Iz MUP-a ZHŽ su također potvrdili kako će se akcija “Opijat 3” nastaviti, i da je planataža u Drinovcima, samo jedna od plantaža marihuane.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?