u samo tri i pol sata

Oštećeni prijavljivali, a pljačkaši operirali. Opljačkane tri kuće

lopov
26.10.2015.
u 06:15

Nevjerojatno dobar plijen imali su razbojnici koji su odlučili harati po srebreničkom naselju Brnjičani.

Preksinoć u razdoblju od 23.10 sati do 2.45 sati za sada nepoznati lopovi opljačkali su čak tri obiteljske kuće u naselju Brnjičani kod Srebrenika.

Prva na udaru razbojnika bila je kuća osobe inicijala P. L. iz Brnjičana koji je u 1.15 sati prijavio Policijskoj upravi Srebrenik da su nepoznati lopovi iz njegove kuće ukrali zlatni lančić i jedan zlatni dukat.

A dok je on prijavljivao, razbojnici su nastavili harati naseljem. Samo pola sata kasnije lopovi su provalili i u obiteljsku kuću M. L. U toj su kući uzeli mobitel, te su nastavili i dalje neumorno operirati. Posljednja, treća kuća bila je u vlasništvu V. Š. I ona je bila meta očito uspješnih razbojnika i u njoj su najbolje prošli. Razbojnici su ukrali veću količinu zlatnog nakita i novac u vrijednosti od tri tisuće maraka. O događajima je obaviješten dežurni županijski tužitelj, a očevid na mjestu događaja obavili su pripadnici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Srebrenik koji tragaju za provalnicima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije