PALEŽ

Osmorica zapalila skuter nogometaša

palež
VL FOTO
08.12.2013.
u 11:15

Nakon vike ispred Sport bara “Fold”, mjesta za sve ljubitelje sportskih događanja, u podzemnoj garaži ovog centra, divlji mladići su zapalili motocikl bivšeg igrača Zrinjskog i Hajduka

Osmorica nemaskiranih huligana jučer rano ujutro, oko 5 sati, napravila su incident ispod zgrade Novog tržnog centra Rondo usred Mostara. Nakon vike ispred Sport bara “Fold”, mjesta za sve ljubitelje sportskih događanja, u podzemnoj garaži ovog centra, divlji mladići su zapalili motocikl bivšeg igrača Zrinjskog i Hajduka, te hladnokrvno napustili poprište paljevine, što se i vidi na snimkama videonadzora.

“Taj bar je već bio zatvoren, a njima to očito nije odgovaralo pa su svoj bijes iskalili na motociklu. Prvo su ga oborili na pod pa nakon kraće stanke i zapalili, i to vjerojatno prosipajući tekućinu iz upaljača. Sve su to učinili kako bi prepriječili put audiju, čiji se vlasnik prethodno samo sporječkao s njima, te time izazvali opću opasnost za stanare. Inače, ovi huligani se predstavljaju kao vatreni navijači Zrinjskog i vjerojatno u tom trenutku nisu ni znali tko je vlasnik motocikla. To ih možda u tom trenutku nije ni zanimalo - kažu nam stanovnici ove zgrade koji podsjećaju i da su nedavno doznali kako su neki huligani htjeli baciti bombu u podzemnu garažu.

“Očito se nikoga ne boje jer nema države, a ni zakona. Toliko su ispada napravili po gradu i nanizali čitavu nisku kaznenih djela da su odavno trebali biti iza rešetaka. Kako se dalo čuti, policija je već prepoznala neke iz posljednjeg slučaja pa se nadamo da će konačno netko dobiti zasluženu kaznu”- negodovali su stanari, kojima je očito dosta noćne galame i oduzimanja sna. Zanimljivo je spomenuti i da je jedan navodni ljubitelj ovog nogometnog kluba samo 24 sata ranije, također oko 5 sati ujutro, napravio incident u krugu Studentskog centra Mostar, gdje je palicom i kamenjem polupano više prozora. Tamo je kamera snimila muškarca maskiranog klupskim šalom i kačketom. I u tom slučaju još traje istraga, navode iz PU Mostar, podsjećajući da je samo dva sata kasnije u ovom centru uhićen jedan sumnjivac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?